Slett Snapchat-konto - Slik sletter du kontoen din
Ah, Snapchat. . . den populære selfie-ta, video-snapping og kommunikasjons-appen, så gøy! Men kanskje du er bekymret for at noen tar papirkopier av bildene dine uten at du vet det. Eller du kan bare ikke være så inn i det lenger. I begge tilfeller lurer du sannsynligvis på. Hvordan sletter man en Snapchat-konto? Vel, vi er her for å forklare.
Som så mange sosiale medieplattformer i dag, kan du ikke veldig enkelt navigere i Snapchat-applikasjonen for å slette kontoen din. Du må grave i appen litt lenger under overflaten. Det er her du finner løsningen for å slette Snapchat-kontoen din. Alternativt kan du slette kontoen din via nettstedet på en stasjonær datamaskin.
Slett Snapchat-kontoen din
Først vil vi se på hvordan du sletter kontoen din fra applikasjonens stasjonære nettsted. Denne metoden krever litt mindre graving. Så du kan finne det å foretrekke fremfor alternativet.
Når du har åpnet den valgte nettleseren din fra smarttelefonen, nettbrettet, Mac eller PC, går du til Snapchat.com .

elementet kom aldri Amazon
Bla ned til bunnen av siden, og klikk deretter på Brukerstøtte.

Når du kommer til supportsiden, skriver du inn slett kontoen min i søkefeltet. Valget Slett kontoen min , vil umiddelbart vises. Gå videre og klikk på den.
Dette fører deg til en side som forklarer konsekvensene og prosessen for å slette Snapchat-kontoen din. Vi anbefaler å lese gjennom dette siden det er en permanent sletting. Du vil forsikre deg om at du virkelig vil slette kontoen din.
Hvis du er fornøyd med det du leser, kan du finne lenken til Kontoslettingsportalen under overskriften, Slik sletter du Snapchat-kontoen din :

Dessuten
Etter å ha klikket på denne lenken, vil Snapchat omdirigere deg til en side. Det vil be deg om å logge på Snapchat-kontoen din. DETTE ER VIKTIG !
Hvis alt du ser er en påloggingsskjerm for Snapchat. Deretter kan du skrive inn e-postadressen og passordet ditt uten å slette kontoen din med en gang. Deretter omdirigerer Snapchat deg til en annen side der du blir bedt om å slette kontoen din.
apper som lucky patcher
Hvis Snapchat tar deg direkte til slettingssiden. Når du skriver inn e-postadressen og passordet ditt, slettes kontoen din permanent.
Kontoslettingssiden ser slik ut:

advarselskamera mislyktes s7
Hvis du er klar. Skriv deretter inn påloggingsinformasjonen din på dette skjermbildet for å slette kontoen din for godt.
Slett kontoen din via mobilappen
Hvis du foretrekker å slette kontoen din direkte fra telefonen. Da kan du gjøre det via den offisielle Snapchat-mobilapplikasjonen. Selv om det tar litt graving.
Åpne Snapchat-appen på din iOS- eller Android-mobilenhet. Følg deretter prosessen nedenfor for å slette Snapchat-kontoen din.
- Klikk først på profilbildet ditt øverst til venstre på hovedskjermen:
- Nå, øverst til høyre på profilsiden din, klikker du på Innstillinger ikon:

- I Snapchat-innstillingene dine, rull ned til du kommer til Support-delen. Og velg deretter Jeg trenger hjelp :

Dette vil bringe deg til Støtteside . Det har en søkefelt foran og i midten. Skriv inn i denne søkefeltet slett kontoen min og velg Slett kontoen min når det vises:
hvordan du manuelt legger til spill i geforce-opplevelse
Etter det vil Snapchat bringe deg til Støtte for kontosletting side der du vil få presentert alle de finere detaljene om hvordan du sletter kontoen din. Hvis du er fornøyd med alt du ser, fortsett og trykk på kontoportal lenke under Slik sletter du Snapchat-kontoen din overskrift:
Derfra tar Snapchat deg til den virkelige kontoslettingssiden. Det vil gi deg en siste advarsel om hva du sletter kontoen din før du ber deg om å oppgi påloggingsinformasjonen. For å slette Snapchat-kontoen din permanent. Du må oppgi informasjonen din og deretter trykke på Fortsett:

Kontoen din er nå slettet!
Snapchat sier at kontoen din blir deaktivert, og etter hele tretti dager med inaktivitet blir kontoen din endelig slettet. Så hvis du har forandret deg i løpet av de første tretti dagene du har deaktivert kontoen din. Deretter kan du aktivere på nytt før tidsrammen utløper, slik at den ikke blir slettet. (For å gjøre det, logg deg bare på Snapchat-kontoen din som du vanligvis ville gjort, og slettingen vil bli kansellert.)
Der har du det. Hvis du virkelig vil slette Snapchat-kontoen din. La den sitte i minst tretti dager etter at du har bestemt deg for å slette den, og den vil forsvinne når de tretti dagene har gått. Ellers er Snapchat-kontoen din egentlig bare inaktivert og. Skulle du slå deg ut av ditt sinnssyke øyeblikk og innse at du elsker Snapchat og ikke kan leve uten det. Aktiver den så, pronto!
Konklusjon
Jeg håper du liker denne artikkelen og syntes det var nyttig for deg. Gi oss tilbakemeldinger på det. Også hvis dere har flere problemer relatert til denne artikkelen. Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor. Vi kommer snart tilbake!
Ha en flott dag!


