Hva skjer når noen blokkerer deg på WhatsApp

Blokkerer noen deg på WhatsApp? Ingen tvil, Hva skjer er en fantastisk og fantastisk skapelse. Det er den hellige gralen til hurtigmeldingsapper. Men noen ganger kan det også bli irriterende. For eksempel når merkevarer begynner å spamme deg ved å bruke kampanjer eller en person sender uønskede tekster.





I disse situasjonene er det bra å dempe disse kontaktene. Imidlertid er det absolutt ikke nok å dempe en kontakt. Hvis det er tilfelle, kan du deretter blokkere kontakten, da det å blokkere noen er ganske annerledes enn å dempe på forskjellige måter.



Men visste du hva som skjer etter at du har blokkert noen på WhatsApp? Kan den blokkerte personen ringe deg eller se profilbildet ditt? Hvis du vil vite svaret på alle disse spørsmålene, kan du dykke ned nedenfor!

Noen blokkerer deg på WhatsApp -> Sjekk tidligere post på Whatsapp

Hva skjer



Å blokkere noen kan ikke påvirke deres tidligere tekstmeldinger eller mediefiler, for de blir værende på mobilen din til du fjerner dem manuelt.



Nye tekstmeldinger

Hvis du vil holde ting private, kan WhatsApp ikke gjøre det synlig at en er blokkert. Derfor ser den blokkerte personen fremdeles skriveboksen og sender en melding, men meldingene kan ikke sendes til deg.

Etter at du har blokkert noen, kan du også miste muligheten til å kontakte dem på WhatsApp. Og hvis du vil sende en melding, vil WhatsApp varsle deg om at du først vil oppheve blokkeringen av denne personen.



Sikkerhetskopier og vis blokkert kontakt

Etter at du har opphevet blokkeringen av en kontakt, kan ikke meldingene som mottas i løpet av den tiden kontoen ble sperret, vises på mobilen din. Du kan ikke hente disse meldingene.



Hvis vi snakker om blokkering og oppheving av blokkering, vet du kanskje ikke at VPN-tjenester som NordVPN lar deg oppheve blokkeringen av noen tjenester som kan bli blokkert ved hjelp av Internett-leverandørene dine. Det hjelper deg også å være anonym på internett. Vi anbefaler NordVPN for sitt enorme servernettverk og sikkerhetsbeskyttelse.

Les kvitteringer

Hvis du vil oppsummere, tilbyr WhatsApp tre typer flått eller hake for å vise mottakskvittering. Et enkelt grått hakemerke viser at meldingen ble sendt. Men det doble grå kryssmerket betyr at meldingen ble levert, og det dødelig blå merket betyr at meldingen ble lest av noen.

Når en blokkert person sender tekstmelding til deg, vil vedkommende se et enkelt grått hakemerke når meldingen ikke blir levert til deg.

Ingen samtaler eller samtaler

Dessuten ringer den blokkerte personen fortsatt WhatsApp-nummeret ditt, men WhatsApp kan ikke varsle deg om det. Det vil si at det ikke kommer innkommende anrop på din side. Du vil ikke ringe til en blokkert kontakt før du opphever blokkeringen av kontakten.

Status: Online og sist sett

Det er to typer status på WhatsApp: sist sett eller online. Etter at du er aktiv på WhatsApp, dvs. når appen kjører i forgrunnen, vil WhatsApp-kontaktene dine se statusen din som online. Sist sett status vil vise siste gang personen brukte WhatsApp. Mens du kan deaktivere sist sett status, kan du ikke slå av online-statusen.

Men etter at du har blokkert noen, kan de ikke se når du er online. Statusområdet nederst på navnet ditt i chattetråden vises tomt. Det kan også gjelde fra din side. Det betyr at du heller ikke kan se deres online status.

Å blokkere noen hindrer muligheten til å se det sist sett. Begge to kan ikke se hverandres sist sett.

Profilbilde:

Når du blokkerer noen, kan de ikke se profilbildet ditt, i stedet for at de vil se standard WhatsApp-profilbildet for kontakten din.

Du kan imidlertid også se den blokkerte personens nåværende og fremtidige profilbildeoppdateringer til de også blokkerer deg.

Om og status

Vel, WhatsApp tilbyr også personvern- eller sikkerhetsinnstillingene for fortidige status aka historier. Hvis du blokkerer noen, kan vedkommende ikke se historiene eller statusen vår.

På samme måte blir din tekstlige status eller Om skjult for den blokkerte kontakten. Dessuten vil deres About være synlig for deg. Du kan se alle endringer som er gjort på den.

Ulike grupper

Chatgrupper forblir upåvirket etter at du har blokkert noen. Det betyr at dere begge vil kunne se meldinger fra i vanlige grupper.

Tror du at blokkert kontakt er fjernet fra kontaktene dine

Nei. Å blokkere en kontakt kan ikke fjerne dem fra kontaktlisten eller fra telefonboken. For å fjerne en kontakt må du slette dem fra kontaktlisten på telefonen.

hvordan fjerne cortana fra oppgavelinjen

Noen blokkerer deg på WhatsApp -> Hvordan:

Hvis du vil blokkere noen på mobiltelefonen din, klikker du på trepunktsikonet øverst til høyre på WhatsApp. Gå til Innstillinger> Konto> Personvern> Blokkerte kontakter. Klikk på Legg til-ikonet og velg kontakten du vil blokkere.

På iPhone, gå til Innstillinger> Konto> Personvern> Blokkert> Legg til ny. Velg deretter kontakten du vil blokkere. Hvis du vil oppheve blokkeringen, gjentar du trinnene og fjerner kontakten fra den blokkerte listen.

Hvis du vil blokkere ukjente numre, flytt til chat og klikk på Blokker-alternativet.

Sjekk ut hvem som blokkerte deg på Whatsapp

Det finnes ingen direkte måte eller app som lar deg sjekke personene som blokkerte deg. Men hvis du tror at noen blokkerer deg, er det på tide å sjekke noe som skjer når noen blokkerer deg.

Opprinnelig vil online status eller sist sett gå glipp. Deretter får du et enkelt kryss for meldingene dine, og til slutt kan du ikke se profilbildet til kontakten. Hvis alle av dem blir sanne, kan det vise at du er blitt blokkert.

En alternativ måte å kontrollere at du har blitt blokkert, er å lage en gruppe og legge den personen til den. Hvis du enkelt kan legge til dem, betyr det at de ikke kan blokkere deg. Men hvis du ikke kan legge dem til, er det dårlig for deg at du kan ha blitt blokkert.

Konklusjon:

Her handler alt om hva som skjer når noen blokkerer deg på WhatsApp. Mens det er ganske enkelt eller lett å blokkere noen. Men det er et vanskelig skritt å ignorere kommunikasjon med noen. Du kan ikke hente de sendte meldingene eller merke profilen til den blokkerte personen. Så tenk nøye før du blokkerer noen.

For ytterligere spørsmål og spørsmål, gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Les også: