Vis utklippstavlehistorikk på Windows 10
Mens du bruker en utklippstavlebehandling-app på Windows 10, nekter oppdateringen til Windows 10. oktober 2018-oppdateringen behovet for det. Denne siste versjonen lar deg lagre utklippstavlen din. Husk også en tidligere oppføring med en enkel og enkel hurtigtast. La oss sjekke hvordan du kan se utklippstavlehistorikken på Windows 10.
Utklippstavlehistorikk på Windows 10
Husk først at du er i oktober 2018-utgaven etter at du har åpnet run box. Da legger du inn winver i det. Imidlertid er nå versjonen 1809.
Før du ser utklippshistorikken på Windows 10. Du vil bare først aktivere den. Åpne deretter Innstillinger-appen og flytt eller gå over til System-gruppen med innstillinger. Velg nå utklippstavlen og aktiver den på utklippstavlen.
Du kan også se utklippstavlen historie på Windows 10. Forsikre deg om at alle tingene du kopierte før du aktiverte den ikke vises. Hvis du vil se utklippshistorikken din, klikker du bare på hurtigtasten Win + V. Et lite panel åpnes som viser alle elementer, bilder og tekst som du kopierte til utklippstavlen. Gå nå gjennom den og trykk på et element du vil lime inn igjen.
Bare se nøye på panelet, du vil se at elementet har et mindre pin-ikon på seg. Hvis du trykker på den, blir elementet fjernet når du tømmer utklippshistorikken. Du kan imidlertid også tørke historikken din ved å trykke på Tørk-knappen på panelet. Du kan også slette det fra utklippstavlen i Innstillinger-appen.
Et ord med forsiktighet
Brukere kopierer og limer inn konfidensiell informasjon som passord, pålogginger og bankinformasjon til utklippstavlen. Det var ikke en god idé, men før oktober 2018-oppdateringen var det ikke så veldig bra på grunn av at Windows bare husket den siste oppføringen på utklippstavlen. Hvis du tillater utklippstavlehistorikk på Windows 10. Pass på at du vil være spesielt forsiktig med at du ikke kopierer konfidensiell informasjon til utklippstavlen. Hvis du kopierer konfidensiell informasjon til utklippstavlen, må du huske at du tørker den ut umiddelbart. Du kan også slette fjerne enkeltelementer fra historikken din.
Historikken vil fortsette etter at et system begynner, så du må være proaktiv for å holde det rent. Konfidensiell informasjon kan ikke lagres der, men for å sikre at den fortsatt er brukbar. Du bør imidlertid regelmessig trimme elementene på utklippstavlen slik at elementene holdes på lang sikt.
Konklusjon:
Her handler alt om utklippstavlens historie. For ytterligere spørsmål og spørsmål, gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor. Venter på verdifulle tilbakemeldinger!
Til da! Fred ute
Les også:


