IOS 13 kan du spare penger ved å varsle deg hvis du sletter en app som inneholder abonnementer

Applikasjonene bruker forskjellige betalingssystemer for å holde seg flytende og gi brukerne eksklusive tjenester eller produkter. En av de mest brukte i mobil er månedlige abonnementer, som gir tilgang til premiumfunksjoner for relativt lave månedlige avgifter, selv om sistnevnte er avhengig av hver utvikler. Tanken er at disse utgjør en kilde til stabil inntekt for selskapet slik at de kan fortsette å forbedre tjenesten.





I App Store , denne typen abonnementer og betalinger i appen er veldig kontrollert. Alle må gå gjennom Apples betalingsport, som har skapt betydelig kontrovers de siste årene på grunn av kommisjonen som selskapet har pålagt. Takket være dette, eple kjenner perfekt abonnementene som er tilknyttet applikasjonene til enhetene våre eller i det minste de vi har skaffet oss fra iOS.



iOS 13

Med iOS 13 , Apple vil bruke denne informasjonen til å gi påminnelser om abonnementene vi har inngått, slik at når vi prøver å avinstallere en app med et aktivt koblet abonnement, vil iOS starte en advarsel. Raskt, og som Federico Viticci informerer fra Twitter, vil vi ha muligheten til å administrere abonnementene våre eller bare holde betalinger aktive uten å gjøre noen endringer.



Denne funksjonen, selv om den vil virke unødvendig for mange, vil unngå utilsiktede tilbakevendende utbetalinger, som i mange tilfeller ikke refunderes. Noen ganger antar vi at sletting av en app og avslutning av den vil deaktivere alle betalinger, eller vi er ikke sikre på om vi har deaktivert den og ikke vet hvor abonnementsinnstillingene skal finnes. Med dette vil disse problemene bli løst for brukerne av abonnementene i iTunes.