Hvordan du kan slette Skype-konto - på riktig måte

Microsoft har gjort avslutning Skype kontoer mer kronglete enn det trenger å være. Det er forståelig at ingen online-leverandører vil annonsere alternativet for sletting av kontoen foran og i midten. Med det i tankene er å slette en Skype-konto permanent i flere trinn. Så du må vanligvis fjerne betalingsmåter. Avbryt eventuelle abonnementer. Koble Microsoft-kontoen din fra Skype-kontoen din og mer. Denne artikkelen handler om hvordan du kan slette Skype-konto.





Slett Skype-konto



hva er normal CPU temp

I motsetning til andre applikasjoner gjør Skype det veldig annerledes å slette kontoen. I utgangspunktet deaktiverer du det bare, da det ikke er noen erstatning for å fjerne det helt. Selv om det normalt tar opptil to uker å slette skype-kontoen din helt.

Denne opplæringen vil guide deg gjennom trinnene du trenger for å lykkes med å lukke kontoen din. Som en bonus viser vi deg hvordan du kan be om refusjon for ubrukte kreditter og fjerne tilknytning til kontoene dine.



Lukke Skype-konto The Rights Way:

Det er ikke noe som heter en magisk knapp for å lukke en Skype-konto på en gang. Hvis du vil lukke Skype-kontoen din. du må kontakte oss slik at vi kan lukke det for deg, forklarer Microsoft. Dette er uttrykket som Microsoft sa for å slette skype-konto. Å kontakte Skype er den enkle delen. Det som er avgjørende her er disse trinnene som må tas før du dreper Skype-kontoen din for godt:



  • Koble fra en Microsoft-konto fra Skype-kontoen din
  • Avbryt eventuelle aktive abonnementer og be om refusjon
  • Avbryt et Skype-nummer, hvis du har et
  • Fjern gjentatte betalinger ved å deaktivere funksjonen Auto-Renew
  • Oppdater stemningsmeldingen
  • Sett også statusen din til frakoblet eller usynlig
  • Logg deretter av Skype på alle enheter
  • Fjern personlig identifiserbare detaljer fra Skype-profilen din

Jeg personlig anbefaler at du bruker opp Skype-kreditt. Du kan ha det før du sletter Skype-kontoen. Fordi du ikke vil kunne få disse tilbake etter at kontoen er stengt.

Skype vs Microsoft-konto:

Hvis du synder = gn opp på Skype med en Microsoft-konto. Når du lukker Skype-kontoen din, slettes også Microsoft-kontoen som var knyttet til den. Dette er kanskje ikke det du vil ha. Fordi Microsoft-kontoen din også er nøkkelen til Outlook.com, Xbox Live, OneDrive og andre Microsoft-tjenester.



Derfor folk som registrerer seg for Skype med sin Microsoft-konto. De må koble fra kontoene for å sikre uavbrutt bruk av Microsoft-kontoen. Etter at Skype-kontoen deres er borte.



Slik sletter du Skype-kontoen din:

Imidlertid Hvis du ikke registrerte deg med Microsft-kontoen din. Deretter må du følge disse trinnene:

en stasjons synkronisering venter
  • Logg på Skype-kontoen din på skype.com på nettet.
  • Gå deretter til kontoinnstillingene dine. Rull ned til bunnen av websiden og klikk Kontoinnstillinger under Innstillinger og innstillinger overskrift.

Slett Skype-konto

  • Klikk på ved siden av Microsoft-kontoen din Fjern tilknytningen alternativ

Merk:

Hvis alternativet leser Ikke koblet heller enn Fjern tilknytningen. Da betyr det at Skype-kontoen din ikke er koblet til Microsoft-kontoen din.

  • En bekreftelsesmelding vises. Klikk Fortsette for å bekrefte handlingen. Skype-kontoen din skal nå fjernes fra Microsoft-kontoen din.

Merk:

I grensesnittet, Hvis Skype-navnet ditt vises som live: [e-postadressen din uten domene] eller outlook: [e-postadressen din uten domene]. Hvis du deretter kobler fra kontoene, mister du alle Skype-kontaktene dine på tvers av Microsofts online-eiendommer som Outlook.com. Du kan bare fjerne tilknytningen til kontoene dine et begrenset antall ganger. Hvis du fjerner tilknytningen til kontoene. Da kan du logge deg av Skype-kontoen din. Hvis det er tilfelle, er det bare å logge på igjen på Skype.com for å gå til kontoslettingsprosessen. Slik at du kan slette skype-kontoen din.

  • Nå må du avbryte Skype-abonnement eller gjentatte betalinger. I Skype-kontoinnstillingene dine på nettet klikker du bare på abonnementet du vil avbryte i den blå linjen til venstre.

Slett Skype-konto

  • Klikk Avbestille abonnementet å fortsette.
  • Klikk nå Takk, men nei takk, jeg vil fortsatt avbryte for å bekrefte kansellering av abonnement.
  • Hvis du kjøpte et Skype-nummer der folk kan ringe deg. Så bør du avbryte det før du lukker kontoen:
    • Klikk Skype-nummer i Administrer funksjoner seksjon,
    • Klikk deretter Innstillinger
    • Endelig traff Avbryt Skype-nummer alternativ

Merk:

Skype-nummerabonnementet ditt forblir aktivt til utløpsdatoen. Det er notert i webgrensesnittet. Etter at den er utløpt. Microsoft reserverer Skype-nummeret ditt i 90 dager.

Dette betyr at ingen andre, men du kan kjøpe dette bestemte nummeret i denne perioden, forklarer Microsoft. Slik fornyer du Skype-nummerabonnementet:

    • Bare klikk Skype-nummer i Administrer funksjoner seksjon.
    • Deretter Skype-nummer og
    • Endelig, Aktiver innstillingene på nytt ved siden av nummeret du vil aktivere på nytt.

Også det viktigste å huske at du ikke kan be om refusjon for et kansellert skypenummer.

  • Hvis du bruker tilbakevendende betalinger for å få Skype-kreditten din automatisk fylt opp. Når saldoen faller under et visst beløp, deaktiver du funksjonen Auto-Recharge:
    • I kontodetaljer delen på nettklikket Fakturering og betaling ,
    • Så slå Deaktiver under Autolading fanen rett ved siden av Status .
  • Nå som du har kansellert skype-abonnementene dine og fjernet gjentatte betalinger. Du må kontakte Skype kundeservice og fortelle dem. At du vil slette skype-kontoen din.

Konsekvensene av å stenge Skype-konto:

Hvis du sletter kontoen permanent. Den fjerner alle data som var knyttet til den, inkludert Skype-kontaktene dine, kjøp og samtalelogg. Microsoft sier at det kan ta opptil 30 dager før navnet ditt forsvinner fra Skype-katalogen etter at kontoen er stengt.

slett ventende Windows-oppdateringer

Etter 30 dager vil ingen kunne finne deg på Skype. Navnet ditt vil fremdeles vises i vennelistenes kontaktlister med mindre de fjerner det. Men de kan ikke kontakte deg.

Fjerne din Skype-profilinformasjon:

Hvis du vil gjøre det vanskeligere for andre å finne deg på skype. Da må du fjerne dine personlige detaljer fra skype-profilen din. se disse trinnene nedenfor:

Endre profilbildet ditt —Å endre et profilbilde som identifiserer deg på Skype. Trykk på Min info på Skype for iOS, trykk på profilbildet ditt og velg Fjern profilbildet .

Oppdater statusen din —Du bør legge igjen en høflig statusmelding på Skype-profilen din. Det vil hjelpe kontaktene dine å innse at du ikke lenger er aktiv på tjenesten. Trykk på på Skype for iOS Min info eller klikk på profilbildet ditt i Skype for Mac for å oppdatere detaljene dine.

Trykk nå Skriv inn Mood Message for å oppdatere statusmeldingen din på Skype.

åpne mobilfaner på krom på skrivebordet

Sett statusen din til Frakoblet eller Usynlig —Dette er et anbefalt trinn for å sikre at folk ikke lenger kan se deg på Skype. For å komme i gang, trykk på Min info → Status på Skype for iOS, eller klikk Fil → Endre status på Skype for Mac.

Logg av Skype på alle enhetene dine —Å logge deg av Skype på andre enheter. Du bruker kanskje, skriv inn chat-kommandoen / fjernlogging inn i chattevinduet på en av Skype-enhetene dine.

Det siste trinnet, ikke glem å logge av Skype på enheten du bruker nå.

Fjerne andre Skype-profildetaljer:

For å oppdatere de andre Skype-profilopplysningene dine. Det kan være lettere i nettgrensesnittet. Logg på kontoen din på skype.com. Gå deretter til profilen din, bla til bunnen av siden og klikk Rediger profil under Innstillinger og innstillinger . Deretter må du klikke Redigere i Personlig informasjon. Fjern all identifiserbar informasjon fra Personlig informasjon og Kontaktinformasjon seksjoner.

Du må huske at du ikke kan redigere skype-navnet ditt.

hvordan du setter opp en tastaturmakro

Dessuten:

Jeg håper du liker denne artikkelen. For ytterligere spørsmål kan du kommentere nedenfor. Ha en fin dag!

Se også: Skype lar deg allerede dele skjermen på iOS-enheter