Hvordan gjenopprette originalbildet etter retusjering på iOS-enheter

Det er ganske lenge siden iPhone Photos-appen lar deg gjøre visse justeringer og utgaver på bildene. Takket være disse funksjonene er det ikke nødvendig å ha spesialiserte apper installert på smarttelefonen og med ankomsten av iOS 13 enda mindre siden Apple har besluttet å integrere mange flere redigeringsverktøy.
I tillegg til fordelen med å ha færre apper installert på enheten, gir dette en annen fordel: det er mulig å gå tilbake til originalen på et bilde selv om du har gjort mange redigeringer.
Det er sant at andre bilderedigeringsapper også lar deg gjøre dette, men det faktum at det er integrert direkte i iOS, gjør at disse bildene kan synkroniseres gjennom iCloud. Dette reduserer sjansene for å miste dem i tilfelle en katastrofe, siden du alltid vil ha en online sikkerhetskopi. I tillegg, hvis du brukerutvidelserdu kan redigere med andre applikasjoner og gå tilbake fra et enkelt sted på en veldig behagelig måte.
Det spiller ingen rolle om du har laget kutt, brukt filtre, justert fargene, lysene, rotert et bilde osv. Osv. Med en enkelt handling, du kan slå tilbake alle de berøringene og gå tilbake til originalbildet.
Hvordan gå tilbake til originalen til et redigert bilde på iOS
- Åpne det redigerte bildet i Photos-appen på iPhone, iPad eller iPod Touch.
- Trykk på Rediger-knappen øverst til høyre.
- Trykk på ikonet med den røde pilen i nedre høyre hjørne.
- Trykk på Tilbake til den opprinnelige rullegardinmenyen som vises nederst på skjermen.
Og det er alt. Ved å følge disse trinnene vil du se hvordan bildet går tilbake til sin opprinnelige tilstand og du avslutter direkte fotoredigereren.
Selvfølgelig kan du endre den så mange ganger du trenger, du trenger bare å trykke på Rediger-knappen igjen og bruke de forskjellige verktøyene som er tilgjengelige for å gjøre endringer uten å miste originaldata.
Se også: WhatsApp vil endelig tillate deg å bruke den samme kontoen på flere enheter


