Slik løser du problemet med Facebook-økt utløpt

Utgaven av Facebook-sesjonen er utløpt





Noen ganger kan dere få en feil som ‘ Facebook Appøkten er utløpt ’. Når du er på Facebook-siden din, og det står også at du må logge på igjen. Økter blir mest brukt til å holde påloggingen din på dine foretrukne nettsteder og tjenester. Økter utvikler seg i utgangspunktet til å time out slik at noen andre ikke kan få tilgang til dine sensitive data også. Facebook bruker også økter på samme måte, men reserverer normalt øktene for tredjeparts tjenester og apper. For å holde Facebook-kontoen din trygg. Det sparer også batteritiden på mobiltelefonen din også. I denne artikkelen skal vi snakke om hvordan du løser problemet med utløpet av Facebook-sesjonen. La oss begynne!



Facebook bruker i hovedsak økter for å validere at kontoen din er innenfor tjenesten, det kan være når dere spiller noen spill eller via Facebook-appen. Øktene er i utgangspunktet avhengig av hurtigbufret informasjon på smarttelefonen eller PCen. Og når hurtigbufferen er tømt, avsluttes økten. Det er mange grunner til at hurtigbufferen kan tømmes, for eksempel ved å lukke noen apper. Hvis en app er åpen i lang tid og via utlogging fra Facebook.

Hva betyr Facebook-sesjonen utløpt?

Facebook bruker i hovedsak økter for å bekrefte at Facebook-kontoen din er innenfor tjenesten. Økten avhenger også av hurtigbufret informasjon på datamaskinen eller mobiltelefonen. Hvis den bufrede informasjonen blir ryddet ved et uhell eller med vilje, vil økten avsluttes.



service batteri macbook pro fix

Under mange situasjoner vil også cachene tømmes. 1. Lukk Facebook-appen. 2. Logg deg ut av Facebook-appen manuelt. 3. Tving deg til å logge av Facebook også av ukjente årsaker. 4. Innstillinger for nettleserbuffer. 5. Slett også hurtigbuffere i nettleseren eller enheten.



Hva skjer egentlig når en økt utløper? Generelt, når Facebook-økten utløper, tømmes øktsamlingen, og deretter blir du logget ut av Facebook. Du blir bedt om å logge på igjen også.

Slik løser du problemet med Facebook-økt utløpt

Logg på Facebook igjen

Hvis varselet om utløpet av Facebook-økten fortsetter å vises, anbefales det at du trykker på feilmeldingen. Og følg instruksjonene for å angi Facebook-kontonavn og passord for å logge deg på Facebook faktisk. Hvis du avviser varselmeldingen, kan den også fortsette å dukke opp.



Fjern hurtigbuffer og data

Du kan også tømme alle cacher og nettlesingsdata i nettleseren din for å se om den kan fikse Facebook-sesjonen som er utløpt, fortsetter å vises.



Windows Defender IT-administratoren din har begrenset

Trykk på trepunktsikonet øverst til høyre i Chrome-nettleseren, og trykk på Flere verktøy , og klikk deretter Fjern nettlesingsdata . Velg deretter tidsområdet, kryss av Informasjonskapsler og mange andre nettsteddata, og Bufrede bilder og filer . Klikk nå på Slett data for å tømme hurtigbufferen i Chrome.

Akkurat slik kan du også velge å tømme cache for ett nettsted for å tømme cache for Facebook-nettstedet.

pin app til oppgavelinjen chromebook

Oppdater Facebook-appen

Forsikre deg om at Facebook-appen på mobilenheten din faktisk er oppdatert. Gå til telefonens appbutikk, Google Play Store eller App Store, finn Facebook-appen og installer deretter den nyeste versjonen av Facebook-appen. Via oppdatering, sjekk om det løser at Facebook-økten fortsetter å utløpe også.

Slett Facebook-konto fra enheten din

Åpne Innstillinger på telefonen først. Klikk på Kontoer og trykk på Facebook. Trykk på Fjern konto for å fjerne Facebook-kontoen din fra enheten. Da kan du også legge til kontoen din igjen.

Deaktiver eller fjern mistenkelige nettleserutvidelser

Trykk på trepunktsikonet øverst til høyre i Chrome. Klikk deretter på Flere verktøy -> Utvidelser. Slå av mistenkelige utvidelser ved å slå den av eller trykk på Fjern for å fjerne den fra nettleseren din. Etter det er det bare å sjekke om Facebook-økten utløper er løst eller ikke.

Installer Facebook-appen på enheten din på nytt

Hvis oppdatering av appen ikke fungerer, kan du fjerne Facebook-appen på telefonen din. Og gå til appbutikken for å laste ned og installere den nyeste versjonen av Facebook.

Åpen Innstillinger på Android-telefonen din, og trykk deretter på Apper og varsler, og Appadministrasjon . Trykk på Facebook-appen og klikk Avinstaller for å slette den fra datamaskinen.

avast bruker 30 cpu

Ved å reinstallere Facebook, burde økten utløpt Facebook-feil også gå.

Konklusjon

Ok, det var alt folkens! Jeg håper dere liker denne artikkelen og også synes det er nyttig for dere. Gi oss tilbakemeldinger på det. Også hvis dere har ytterligere spørsmål og problemer knyttet til denne artikkelen. Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor. Vi kommer snart tilbake.

Ha en flott dag!

Se også: Slik slår du av sikkermodus på Tumblr - Veiledning